Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk401g107kcal2.4g21.2g0.8g5.6g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Soijapapu, keitetty, suolaton 601g1073kcal97.1g42.8g47.9g42.5g
Linssi, punainen, Go Green201g652kcal48.1g98.2g2g24.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2652g4005kcal299g336.6g131.8g148.2g
Valittu annoskoko1326g2003kcal149.5g168.3g65.9g74.1g
Annoskoko puolitettuna663g1001kcal74.8g84.2g33g37.1g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074