Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk468g125kcal2.8g24.8g0.9g6.5g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Soijapapu, keitetty, suolaton 702g1252kcal113.3g49.9g55.9g49.6g
Linssi, punainen, Go Green234g760kcal56.1g114.6g2.3g28.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3094g4673kcal348.8g392.8g153.8g172.8g
Valittu annoskoko1547g2337kcal174.4g196.4g76.9g86.4g
Annoskoko puolitettuna774g1168kcal87.2g98.2g38.5g43.2g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074