Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk601g161kcal3.6g31.9g1.2g8.4g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Soijapapu, keitetty, suolaton 902g1610kcal145.7g64.1g71.9g63.8g
Linssi, punainen, Go Green301g977kcal72.2g147.3g3g36.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3978g6008kcal449g505g198.2g222.2g
Valittu annoskoko1989g3004kcal224.5g252.5g99.1g111.1g
Annoskoko puolitettuna995g1502kcal112.3g126.3g49.6g55.6g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074