Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk67g18kcal0.4g3.5g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Soijapapu, keitetty, suolaton 100g179kcal16.2g7.1g8g7.1g
Linssi, punainen, Go Green33g109kcal8g16.4g0.3g4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana442g668kcal49.8g56g21.8g24.6g
Valittu annoskoko221g334kcal24.9g28g10.9g12.3g
Annoskoko puolitettuna111g167kcal12.5g14g5.5g6.2g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g4.9g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074