Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk668g179kcal4g35.4g1.3g9.4g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Soijapapu, keitetty, suolaton 1002g1788kcal161.9g71.3g79.9g70.9g
Linssi, punainen, Go Green334g1086kcal80.2g163.7g3.3g40.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g226kcal0g0g25.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4420g6676kcal498.8g561.2g220g247g
Valittu annoskoko2210g3338kcal249.4g280.6g110g123.5g
Annoskoko puolitettuna1105g1669kcal124.7g140.3g55g61.8g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074