Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk134g36kcal0.8g7.1g0.3g1.9g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Soijapapu, keitetty, suolaton 201g358kcal32.4g14.3g16g14.2g
Linssi, punainen, Go Green67g217kcal16g32.7g0.7g8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana884g1335kcal99.6g112.2g44.2g49.6g
Valittu annoskoko442g668kcal49.8g56.1g22.1g24.8g
Annoskoko puolitettuna221g334kcal24.9g28.1g11.1g12.4g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074