Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk1336g358kcal8g70.8g2.7g18.7g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Soijapapu, keitetty, suolaton 2005g3577kcal323.7g142.5g159.8g141.7g
Linssi, punainen, Go Green668g2172kcal160.4g327.4g6.7g80.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.4g0.2g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g451kcal0g0g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8840g13351kcal997g1122.2g440.4g493.6g
Valittu annoskoko4420g6676kcal498.5g561.1g220.2g246.8g
Annoskoko puolitettuna2210g3338kcal249.3g280.6g110.1g123.4g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074