Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk200g54kcal1.2g10.6g0.4g2.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Soijapapu, keitetty, suolaton 300g535kcal48.4g21.3g23.9g21.2g
Linssi, punainen, Go Green100g325kcal24g49g1g12g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g1998kcal149.2g168g65.8g74g
Valittu annoskoko662g999kcal74.6g84g32.9g37g
Annoskoko puolitettuna331g500kcal37.3g42g16.5g18.5g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074