Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk201g54kcal1.2g10.6g0.4g2.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Soijapapu, keitetty, suolaton 301g537kcal48.6g21.4g24g21.3g
Linssi, punainen, Go Green100g326kcal24.1g49.1g1g12g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1326g2003kcal149.8g168.4g66g74.2g
Valittu annoskoko663g1001kcal74.9g84.2g33g37.1g
Annoskoko puolitettuna332g501kcal37.5g42.1g16.5g18.6g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074