Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk267g72kcal1.6g14.2g0.5g3.7g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Soijapapu, keitetty, suolaton 401g715kcal64.7g28.5g32g28.3g
Linssi, punainen, Go Green134g434kcal32.1g65.5g1.3g16g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.3g5.6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1768g2670kcal199.4g224.6g87.8g98.4g
Valittu annoskoko884g1335kcal99.7g112.3g43.9g49.2g
Annoskoko puolitettuna442g668kcal49.9g56.2g22g24.6g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074