Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 400g524kcal73.5g23.3g14.8g0g
Rypsiöljy 20g180kcal0g0g20.3g0g
Parsakaali pakaste Rainbow400g80kcal12g8g0g10g
Kukkakaali, pakaste, Apetit400g68kcal6.4g8.8g0.8g7.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)400g340kcal4g14g28g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g150g521kcal19.5g100.5g3g9g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3563g3491kcal232.8g312.2g139g53.6g
Valittu annoskoko1781g1746kcal116.4g156.1g69.5g26.8g
Annoskoko puolitettuna891g873kcal58.2g78.1g34.8g13.4g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097