Kermainen bulgurimaksa-risotto
Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.
Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.
Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.
Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.
Nam!
Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!
Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa
Zigzag