Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mausteveikon Jauhelihapaistos

Paista jauheliha, sipuli ja kaali pannulla.

Lisää pippuri, suola ja jauhelihamauste.

Sekoita vesi, kananmuna, ketsuppi ja chilikastike keskenään, ja kaada pannulle tasaisesti.

Paista miedolla lämmöllä kunnes vesi on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g400g912kcal76g0g68g0g
Keräkaali, 100g150g36kcal1.8g5.1g0.3g3.2g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Pirkka mexican ketsuppi15g17kcal0.2g3.9g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu136g171kcal15g0.4g12.2g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g10g6kcal0.1g1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 7g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1844g2315kcal187.4g25.6g161.6g8.2g
Valittu annoskoko922g1158kcal93.7g12.8g80.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna461g579kcal46.9g6.4g40.4g2.1g
Arvot/100g100g126kcal10.2g1.4g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135462