Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka400g672kcal80g0g40g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g200g110kcal6.2g12.8g4g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g100g260kcal15g0.2g22g0g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g2378kcal208g79g134g19g
Valittu annoskoko1200g1189kcal104g39.5g67g9.5g
Annoskoko puolitettuna600g595kcal52g19.8g33.5g4.8g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570