Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g400g1480kcal18g124g100g14.8g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja400g312kcal67.2g0g4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu204g257kcal22.4g0.6g18.4g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g10g6kcal0.1g1g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2958g4150kcal217.2g257.6g245g31.4g
Valittu annoskoko1479g2075kcal108.6g128.8g122.5g15.7g
Annoskoko puolitettuna740g1038kcal54.3g64.4g61.3g7.9g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674