Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g5g0g0g
Rypsiöljy 113g995kcal0g0g112.5g0g
Mustikka metsä- 240g106kcal1.2g15.4g1.4g7.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 10g32kcal0g7.8g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g10g39kcal0g9.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1539g5219kcal56g698.6g234g34.2g
Valittu annoskoko770g2610kcal28g349.3g117g17.1g
Annoskoko puolitettuna385g1305kcal14g174.7g58.5g8.6g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135746