Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis800g896kcal176g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g390g156kcal6.6g32g0.4g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)390g137kcal6.2g26.9g0.4g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4390g3453kcal385.6g151g150.8g23g
Valittu annoskoko2195g1726kcal192.8g75.5g75.4g11.5g
Annoskoko puolitettuna1098g863kcal96.4g37.8g37.7g5.8g
Arvot/100g100g79kcal8.8g3.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135751