Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g990kcal6g9g105g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen60g20kcal2g2.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g50g200kcal0g50g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g60g38kcal2.1g0.1g15g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g18g59kcal1.3g9.7g1.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g2615kcal22.8g143.4g242.6g1g
Valittu annoskoko488g1307kcal11.4g71.7g121.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna244g654kcal5.7g35.9g60.7g0.3g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761