Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)400g914kcal76g0g68g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)390g179kcal6.6g31.2g3.1g6.2g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g300g990kcal39g192g8.4g25.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2810g4312kcal252g470.6g159.8g68.8g
Valittu annoskoko1405g2156kcal126g235.3g79.9g34.4g
Annoskoko puolitettuna703g1078kcal63g117.7g40g17.2g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786