Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 400g430kcal33.7g56g1.4g28g
Persilja 50g14kcal0.7g0.6g0.1g4g
Ruohosipuli 20g4.5kcal0.3g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2508g1283kcal81.2g134.2g29.4g76g
Valittu annoskoko1254g642kcal40.6g67.1g14.7g38g
Annoskoko puolitettuna627g321kcal20.3g33.6g7.4g19g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910