Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 680g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g400g560kcal84g0g28g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g75g255kcal5g58.5g0.5g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g390g215kcal6.6g25.7g9.4g4.7g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Persilja 50g14kcal0.7g0.6g0.1g4g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g3072kcal209.8g236.8g142.2g46.6g
Valittu annoskoko1720g1536kcal104.9g118.4g71.1g23.3g
Annoskoko puolitettuna860g768kcal52.5g59.2g35.6g11.7g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045