Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g430g258kcal6.5g55.9g0.4g3.9g
Porsaanpaisti vähärasvainen 400g651kcal112.1g0g22.2g0g
Porkkana 135g44kcal0.8g7.5g0.3g3.4g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Lanttu 110g32kcal1.1g5.1g0.3g2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala11g31kcal2.2g0.6g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g2080kcal247.8g146.8g51.2g21.6g
Valittu annoskoko1176g1040kcal123.9g73.4g25.6g10.8g
Annoskoko puolitettuna588g520kcal62g36.7g12.8g5.4g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301