Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%500g850kcal100g0g50g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g104kcal6.3g18.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g5g12kcal0.5g1.9g0.2g0g
Oregano, kuivattu 5g15kcal0.6g1.1g0.5g2.1g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g150g585kcal43.5g0.9g43.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2068g3484kcal306.6g58.2g219.6g8.2g
Valittu annoskoko1034g1742kcal153.3g29.1g109.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna517g871kcal76.7g14.6g54.9g2.1g
Arvot/100g100g169kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556