Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Peruna, keskikokoinen 60g1000g600kcal15g130g1g9g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g1000g1482kcal202.7g17.2g64.9g0g
Fetajuusto (Pirkka)500g1375kcal80g5g115g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)200g60kcal2g8g0.8g0.4g
Smetana, rasvaa n. 40 % 200g780kcal4.3g4.4g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7800g8956kcal619.2g379.2g539.4g32.8g
Valittu annoskoko3900g4478kcal309.6g189.6g269.7g16.4g
Annoskoko puolitettuna1950g2239kcal154.8g94.8g134.9g8.2g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772