Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g300g270kcal4.5g18g19.5g6g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g300g135kcal4.5g22.5g3g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g225g259kcal36.1g4.3g11.3g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g188g207kcal43.2g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2028g1743kcal176.6g89.6g74.4g12g
Valittu annoskoko1014g871kcal88.3g44.8g37.2g6g
Annoskoko puolitettuna507g436kcal44.2g22.4g18.6g3g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136961