Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g401g361kcal6g24g26g8g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g401g180kcal6g30g4g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g300g346kcal48.1g5.7g15g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g250g275kcal57.6g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2704g2323kcal235.4g119.4g99g16g
Valittu annoskoko1352g1162kcal117.7g59.7g49.5g8g
Annoskoko puolitettuna676g581kcal58.9g29.9g24.8g4g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136961