Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g501g451kcal7.5g30g32.5g10g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g501g225kcal7.5g37.6g5g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g376g432kcal60.1g7.1g18.8g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g313g344kcal72g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3380g2904kcal294.2g149.4g123.8g20g
Valittu annoskoko1690g1452kcal147.1g74.7g61.9g10g
Annoskoko puolitettuna845g726kcal73.6g37.4g31g5g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136961