Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g601g541kcal9g36.1g39.1g12g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g601g270kcal9g45.1g6g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g451g518kcal72.1g8.6g22.5g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g376g413kcal86.4g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4056g3485kcal353g179.6g148.8g24g
Valittu annoskoko2028g1743kcal176.5g89.8g74.4g12g
Annoskoko puolitettuna1014g871kcal88.3g44.9g37.2g6g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136961