Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g701g631kcal10.5g42.1g45.6g14g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g701g316kcal10.5g52.6g7g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g526g605kcal84.1g10g26.3g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g438g482kcal100.8g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4732g4066kcal411.8g209.4g173.6g28g
Valittu annoskoko2366g2033kcal205.9g104.7g86.8g14g
Annoskoko puolitettuna1183g1017kcal103g52.4g43.4g7g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136961