Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g800g720kcal12g48g52g16g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g800g360kcal12g60g8g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g600g690kcal96g11.4g30g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g500g550kcal115g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g4640kcal470g238.8g198g32g
Valittu annoskoko2700g2320kcal235g119.4g99g16g
Annoskoko puolitettuna1350g1160kcal117.5g59.7g49.5g8g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136961