Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g801g721kcal12g48.1g52.1g16g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g801g361kcal12g60.1g8g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g601g691kcal96.1g11.4g30g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g501g551kcal115.2g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5408g4647kcal470.6g239.2g198.2g32g
Valittu annoskoko2704g2323kcal235.3g119.6g99.1g16g
Annoskoko puolitettuna1352g1162kcal117.7g59.8g49.6g8g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136961