Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g901g811kcal13.5g54.1g58.6g18g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g901g406kcal13.5g67.6g9g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g676g777kcal108.2g12.8g33.8g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g563g620kcal129.6g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6084g5228kcal529.6g269g223g36g
Valittu annoskoko3042g2614kcal264.8g134.5g111.5g18g
Annoskoko puolitettuna1521g1307kcal132.4g67.3g55.8g9g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136961