Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g100g90kcal1.5g6g6.5g2g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g100g45kcal1.5g7.5g1g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g75g86kcal12g1.4g3.8g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g63g69kcal14.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana676g581kcal58.8g29.8g24.8g4g
Valittu annoskoko338g291kcal29.4g14.9g12.4g2g
Annoskoko puolitettuna169g145kcal14.7g7.5g6.2g1g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136961