Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g1002g901kcal15g60.1g65.1g20g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g1002g451kcal15g75.1g10g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g751g864kcal120.2g14.3g37.6g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g626g689kcal144g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6760g5809kcal588.4g299g248g40g
Valittu annoskoko3380g2904kcal294.2g149.5g124g20g
Annoskoko puolitettuna1690g1452kcal147.1g74.8g62g10g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136961