Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g200g180kcal3g12g13g4g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g200g90kcal3g15g2g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g150g173kcal24g2.9g7.5g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g125g138kcal28.8g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1352g1162kcal117.6g59.8g49.6g8g
Valittu annoskoko676g581kcal58.8g29.9g24.8g4g
Annoskoko puolitettuna338g291kcal29.4g15g12.4g2g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136961