Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 500g175kcal23.1g9.8g1.5g12.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g200g48kcal3.6g6g1g3.8g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Mozzarella light60g96kcal12g0.3g5.4g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g200g140kcal4g6.6g10.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2008g1138kcal86.6g48.4g59.6g36g
Valittu annoskoko1004g569kcal43.3g24.2g29.8g18g
Annoskoko puolitettuna502g285kcal21.7g12.1g14.9g9g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147