Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 450g158kcal20.8g8.8g1.4g11.3g
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.7g0.7g3.2g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaatti 400g91kcal2.2g13.8g1.2g5.6g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Basilika, tuore40g16kcal1.2g2g0.3g1.6g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g50g194kcal16.5g0g14.2g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl10g88kcal0g0g10g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kananmuna 50g(kpl)250g315kcal27.5g0.8g22.5g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl32g45kcal1.5g2.9g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3130g2045kcal149.8g89.8g107.4g54.6g
Valittu annoskoko1565g1023kcal74.9g44.9g53.7g27.3g
Annoskoko puolitettuna783g511kcal37.5g22.5g26.9g13.7g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137152