Kasvismunaksa uunissa
Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.
Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.
Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.
Kuutio tomaatit.
Hienonna persilja ja basilika.
Raasta permesaani.
Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.
Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.
Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.
Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.
Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.
Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.
Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.
Yhdistä muna ja kasvisseos.
Lisää joukkoon parsakaalit.
Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.
Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .
Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa
Tipi66