Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Uunilohi ja fenkoli-purjomuhennos

1. Nosta kirjolohi uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunan kuorella ja pippurilla.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

2. Puolita fenkolit ja leikkaa kova kantaosa pois.

Leikkaa fenkolit ohuiksi suikaleiksi.

Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo.

Hienonna tilli ja anjovisfileet.

3. Kuullota fenkoleita noin 3 minuuttia pannulla.

Lisää purjot ja jatka kypsentämistä vielä pari minuuttia, kunnes kasvikset ovat rapean kypsiä.

Lisää anjovikset, ruokakerma, tilli ja sitruunanmehu.

Mausta pippurilla.

(Ohenna muhennosta tarvittaessa vedellä.)

4. Levitä muhennos kalan päälle tai tarjoa se erikseen.

Lähde: Pirkka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruuna 100g10g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0g
Fenkoli, annos 100g400g124kcal5g29.2g0.8g12.4g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Tilli mauste50g8.5kcal0.7g0.5g0.4g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)65g81kcal6g1.8g5.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g200g340kcal4g3.2g34.4g1.2g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Kirjolohifilee 625g1033kcal104.7g0g68.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g3549kcal248.2g80.6g250.2g35.6g
Valittu annoskoko1580g1775kcal124.1g40.3g125.1g17.8g
Annoskoko puolitettuna790g887kcal62.1g20.2g62.6g8.9g
Arvot/100g100g112kcal7.9g2.6g7.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137307