Italialainen makaroonipata

Tomaattikastike:
1. Ruskista jauheliha ja mausta
2. Lisää n. 5dl tomaattimehua ja anne hautua n. 15 minuuttia
Kuorrtuskastike
1. Kiehauta rasva ja vehnäjauho
2. Lisää kerma vähitellen
3. Keitä hiljaa sekoittaen 5 min.
4. Mausta suolalla, muskottipähkinällä ja mustallapippurilla
5. Lisää 50 g juustoa kastikeeseen

Kaada vuokaan lihakastike, sitten keitetyt makaronit (5dl) ja lopuksi kuorrute.

Päälle juustoraastetta 50 grammaa ja uuniin 225 asteeseen 20 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Mruonala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1802g2489kcal337.9g0g126.2g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1126g3943kcal144.2g785.1g21.4g36g
Tomaattimehu Marli2253g327kcal22.5g76.6g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1352g743kcal41.9g86.5g27g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63.1g1.1g3.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos90g649kcal0.5g0.5g72.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%451g1262kcal130.7g11.3g76.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14328g19442kcal1373.8g2046.2g648.8g78.4g
Valittu annoskoko7164g9721kcal686.9g1023.1g324.4g39.2g
Annoskoko puolitettuna3582g4861kcal343.5g511.6g162.2g19.6g
Arvot/100g100g136kcal9.6g14.3g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137322