Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl1200g924kcal204g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl400g680kcal72g5.6g40g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g27g239kcal0g0g27g0g
Lanttu 300g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10054g4853kcal586.2g247.4g163g41.8g
Valittu annoskoko5027g2426kcal293.1g123.7g81.5g20.9g
Annoskoko puolitettuna2514g1213kcal146.6g61.9g40.8g10.5g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353