Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihapiirakka

Paista sipuli ja jauheliha.

Painele taikina vuokaan ja esipaista 200 c n 10 min. lisää täytteet ja takaisin uuniin n.20-25 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Marika83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rukiinen piirakkataikina (Pirkka)400g1600kcal19.6g148g100g15.2g
Sipuli, paistettu 50g51kcal0.6g2.4g4.1g0.9g
Jauheliha naudan paisti, paistettu300g552kcal89.1g0g21.3g0g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)100g70kcal11g2.5g1.5g0g
Mozzarella, Euroshopper100g250kcal18.3g1.5g19g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%200g240kcal5.8g9g20g0g
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Aromisuola (5g)5g2.8kcal0g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2710g5879kcal317g334.4g354g37.8g
Valittu annoskoko1355g2940kcal158.5g167.2g177g18.9g
Annoskoko puolitettuna678g1470kcal79.3g83.6g88.5g9.5g
Arvot/100g100g217kcal11.7g12.3g13.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137828