Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.250g875kcal33.3g170g6g9.5g
Kuivahiiva, annos 11g5g18kcal2.3g2g0.3g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g150g480kcal27g64.5g12.8g27g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g10g74kcal0g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1438g2894kcal125.2g473g54.6g73g
Valittu annoskoko719g1447kcal62.6g236.5g27.3g36.5g
Annoskoko puolitettuna360g724kcal31.3g118.3g13.7g18.3g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893