Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kruunuvihannesjuustopaistos

1 pss (250 g) kruunuvihanneksia
26 g voita
64 g koskenlaskijaa

hauduta ensin voissa 5-10 min vihanneksia.

Kun ne alkavat olla pehmeitä, ala paistamaan niitä ja lisää koskenlaskijaa joukkoon ja anna vielä paistua kunnes ovat pehmeitä ja vähän paistuneen näköisiä.

Herkullinen perunan korvike karppaajalle.

Tarjoa lihan tai kalan kera, myös munakkaan kera käy. Vain mielikuvitus on rajana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kruunusekoitus, apetit250g55kcal4.3g7.8g0.5g5.5g
Voi vähäsuolainen 26g189kcal0.3g0.1g21.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g64g179kcal12.2g0g14.1g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g846kcal33.6g15.8g71.4g11g
Valittu annoskoko345g423kcal16.8g7.9g35.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna173g211kcal8.4g4g17.9g2.8g
Arvot/100g100g123kcal4.9g2.3g10.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137907