Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g35g8.4kcal0.6g1g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.3g1.1g1.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.5g18kcal0g0g2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g11g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 1.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.6g6.4kcal0.1g0.3g0.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.8g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g138kcal3.6g7.2g10.2g2.8g
Valittu annoskoko108g69kcal1.8g3.6g5.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna54g35kcal0.9g1.8g2.6g0.7g
Arvot/100g100g64kcal1.7g3.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351