Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g350g84kcal6.3g10.5g1.7g6.6g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.4g0.4g1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl250g213kcal3.5g11g17.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos25g180kcal0.1g0.1g20g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g106g26kcal1.9g3.2g0.5g2g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl76g64kcal1.1g3.3g5.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos7.6g55kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2150g1387kcal35.6g76g104g26.4g
Valittu annoskoko1075g694kcal17.8g38g52g13.2g
Annoskoko puolitettuna538g347kcal8.9g19g26g6.6g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351