Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g420g101kcal7.6g12.6g2.1g8g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl300g255kcal4.2g13.2g21g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos30g216kcal0.1g0.1g24g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g127g31kcal2.3g3.8g0.6g2.4g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Tilli, tuore 18g5.4kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl91g77kcal1.3g4g6.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos9g66kcal0g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g1665kcal42.8g91.2g125g32.2g
Valittu annoskoko1290g832kcal21.4g45.6g62.5g16.1g
Annoskoko puolitettuna645g416kcal10.7g22.8g31.3g8.1g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351