Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g490g118kcal8.8g14.7g2.4g9.3g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Tilli, tuore 70g21kcal2.6g0.6g0.6g1.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl350g298kcal4.9g15.4g24.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos35g252kcal0.2g0.2g28g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g149g36kcal2.7g4.5g0.7g2.8g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Tilli, tuore 21g6.3kcal0.8g0.2g0.2g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl106g90kcal1.5g4.7g7.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos11g77kcal0.1g0.1g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3010g1942kcal50.2g107.2g145.6g37.4g
Valittu annoskoko1505g971kcal25.1g53.6g72.8g18.7g
Annoskoko puolitettuna753g486kcal12.6g26.8g36.4g9.4g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.6g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351