Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g560g134kcal10.1g16.8g2.8g10.6g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Tilli, tuore 80g24kcal3g0.7g0.6g1.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos40g288kcal0.2g0.2g32g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g170g41kcal3.1g5.1g0.8g3.2g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Tilli, tuore 24g7.2kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl121g103kcal1.7g5.3g8.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos12g88kcal0.1g0.1g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g2219kcal57.4g122g166.6g42.6g
Valittu annoskoko1720g1110kcal28.7g61g83.3g21.3g
Annoskoko puolitettuna860g555kcal14.4g30.5g41.7g10.7g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351