Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g630g151kcal11.3g18.9g3.1g12g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Tilli, tuore 90g27kcal3.3g0.8g0.7g1.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl450g383kcal6.3g19.8g31.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos45g324kcal0.2g0.2g36g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g191g46kcal3.4g5.7g1g3.6g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Tilli, tuore 27g8.2kcal1g0.2g0.2g0.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl136g116kcal1.9g6g9.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos14g99kcal0.1g0.1g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3870g2497kcal64.2g137.2g187.4g48.2g
Valittu annoskoko1935g1248kcal32.1g68.6g93.7g24.1g
Annoskoko puolitettuna968g624kcal16.1g34.3g46.9g12.1g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351