Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g70g17kcal1.3g2.1g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5g36kcal0g0g4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g21g5.1kcal0.4g0.6g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tilli, tuore 3g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl15g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g278kcal7.2g15g20.8g5.4g
Valittu annoskoko215g139kcal3.6g7.5g10.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna108g69kcal1.8g3.8g5.2g1.4g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351