Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g700g168kcal12.6g21g3.5g13.3g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl500g425kcal7g22g35g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos50g360kcal0.2g0.2g40g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g212g51kcal3.8g6.4g1.1g4g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.4g0.2g1.5g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl152g129kcal2.1g6.7g10.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos15g110kcal0.1g0.1g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4300g2774kcal71.4g152.8g208.4g53.2g
Valittu annoskoko2150g1387kcal35.7g76.4g104.2g26.6g
Annoskoko puolitettuna1075g694kcal17.9g38.2g52.1g13.3g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.6g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351